Over ons

De mooiste schilderijen koopt u online bij Kunst Voor In Huis!

Kunst voor in huis heeft voor mensen die betaalbare kunst zoeken, één van de grootste collectie kunst schilderijen in diverse thema’s, die u snel en makkelijk online kunt bestellen.

Wij werken met diverse kunstschilders in het binnen- en buitenland. Elke kunstschilder heeft zijn eigen vakgebied en schildert met passie voor u de mooiste schilderijen. Onze kunstschilders komen voornamelijk uit Europa, maar ook uit Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Azië.

Schilderijen voor in huis

Binnen de diverse thema’s van onze schilderijen vindt u ongetwijfeld iets van uw smaak. Kunst voor in Huis heeft een assortiment van maar liefst 1400 olieverfschilderijen, dus hier kunt u zeker een goede keuze uit maken. Heeft u weinig tijd om galerieën of exposities te bezoeken, dan besluit u toch om bij ons een online schilderij te kopen? In onze collectie boeddah schilderijen, landschapschilderijen, stilleven schilderijen of bloemen schilderijen vind u zeker wat u zoekt.

Schilderijen voor bedrijven, kantoren, restaurants, hotels en cafés

Inmiddels hangen al veel van onze schilderijen bij bedrijven, kantoren, restaurants, hotels en cafés. Kunst op kantoor is mooi om hiermee de juiste sfeer aan uw bedrijfsruimtes, hal of vergaderzaal te geven. Wat wilt u uitstralen met uw bedrijf? Zeker weten dat u uit onze collecties abstracte schilderijen, decoratie schilderijen of canvas schilderijen een kunst schilderij kunt vinden dat uw interieur net de juiste sfeer of indruk meegeeft.

Kijk zeker ook bij onze meesterwerken voor een kunstwerk van onze beroemde schilderkunstenaars.

Geef eens kunst cadeau

Geef eens een mooi schilderij cadeau aan uw familie, vrienden, als relatiegeschenk of voor een jubileum van één van uw personeelsleden. Kijk anders ook eens bij onze kinderkamer schilderijen voor een mooi schilderij als origineel cadeau bij een geboorte of verjaardag van een kind.

Waarom kiest u voor Kunst voor in Huis?

Uw voordelen om bij ons uw schilderij te kopen:
  • De grootste collectie online schilderijen
  • Alle schilderijen in diverse formaten te bestellen
  • Elke maand nieuwe schilderijen in het assortiment
  • Makkelijk online te kiezen en te bestellen
  • Slechts een levertijd van 3 weken
  • Gebruik kunnen maken van de “100% niet mooi-geld terug” garantie

Een schilderij kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

0.006 sec