Kunst Cadeaubon

Bestel nu een kunst cadeaubon!

Bij Kunst voor in Huis kunt u ook een kunst cadeaubon bestellen. Een kunst cadeaubon is een uniek en speciaal cadeau voor een trouwerij, verjaardag, opening van een zaak of een speciale feestelijke gelegenheid. Met een kunst cadeaubon kan de gelukkige ontvanger op onze website een kunst schilderij uitzoeken en thuis laten bezorgen. De kunst cadeaubon kunt u zelf bestellen of als verrassing rechtstreeks naar het adres van de desbetreffende persoon laten versturen.

“Maak een bijzondere indruk en verras iemand met een kunst cadeaubon”!

Welke kunst cadeaubon kiest u?

De kunst cadeaubon is verkrijgbaar voor €10,- €25,- €50,-, €75,- en €100,- Bij grotere aantallen of een speciaal verzoek is onze cadeaubon ook in uw eigen huisstijl te bestellen. Hiervoor kunt u contact met onze klantenservice op te nemen.

De cadeaubon is geldig tot 6 maanden na datum van uitgifte en kan niet ingeleverd worden tegen contanten. Prijzen zijn inclusief BTW.

Een cadeaubon inwisselen

Heeft u zelf een cadeaubon ontvangen en wilt u deze inwisselen? Dit kan in enkele eenvoudige stappen:

  1. Plaats het door u gekozen schilderij in uw winkelmandje
  2. Ga naar de kassa
  3. In het bestelproces, bij het opmerkingen-invulvenster, vul u uw persoonlijke unieke code in. Ga nu verder met bestellen en het bedrag van de cadeaubon wordt automatisch van het totale aankoopbedrag afgetrokken.

Kunst cadeaubon bestellen


• Schilderij ophangen? Kijk hier voor tips >>
• Online betaalbare schilderijen kopen >>

0.005 sec