Stilte in Spectrum: Abstract Schilderij Neutrale Kleuren | Kunst voor in huis
Stilte in Spectrum: Abstract Schilderij Neutrale Kleuren foto 1

Abstract Schilderij 'Stilte in Spectrum

Omschrijving

Het abstracte schilderij "Stilte in Spectrum" is een verfijnde exploratie van kleur en vorm, uitgevoerd in een palet van neutrale kleuren. De zachte tinten beige, grijs en wit creëren een rustgevend landschap van abstracte vormen en lijnen die samensmelten en dialogeren over het canvas. Dit kunstwerk is ontworpen om een plek van rust en contemplatie te zijn, een visuele retraite in het midden van het moderne leven.

De kunstenaar heeft gekozen voor een minimalistische benadering, waardoor het werk een gevoel van ruimte en openheid behoudt. Elke penseelstreek lijkt met intentie en overweging te zijn geplaatst, waardoor een gelaagdheid ontstaat die de kijker uitnodigt om dieper te kijken en te reflecteren.

Hoewel het kleurenschema subtiel is, brengt de variatie in textuur en tonaliteit een rijke diepgang in het schilderij. De tactiele kwaliteit van de verf, samen met de zachte overgangen tussen de kleuren, voegt een dimensionale kwaliteit toe die zowel visueel als emotioneel aantrekkelijk is.

"Stilte in Spectrum" is meer dan een decorstuk; het is een uitnodiging om te pauzeren en te reflecteren. Het is een kunstwerk dat ruimte biedt voor introspectie en een gevoel van kalmte en sereniteit brengt in elke omgeving waarin het wordt geplaatst. Het is de perfecte toevoeging aan een ruimte die streeft naar een modern, rustgevend esthetisch gevoel.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Stilte in Spectrum: Abstract Schilderij Neutrale Kleuren foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.