Op zoek naar een mooi schilderij | Kunst voor in huis
 

Mooie schilderijen

Mooie schilderijen kopen

Eindelijk kunt u in het bezit komen van een mooi schilderij, van een echte schilderkunstenaar geschilderd met olieverf op linnen of canvas. Mooie schilderijen worden vaak geassocieerd met hoge prijzen waardoor deze vaak onbereikbaar zijn voor de doorsnee kunstliefhebber. KunstVoorInHuis tracht deze belemmering te overbruggen door de mooiste handgeschidlerde schilderijen voor een betaalbare prijs aan te bieden met een 100% niet mooi geld terug garantie. Wij spannen al onze schilderijen op een museum kwaliteit spielat!

Laat u verrassen door ons overweldigende aanbod mooie schilderijen en wellicht bent ook u binnenkort eigenaar van een prachtig olieverfschilderij!

Mooie schilderijen met olieverf op schilders linnen

En mooie kunst is iets waar velen van ons hun huis mee zouden willen inrichten omdat het parachtig is. We willen graag een groot aantal prachtige olieverfschilderijen of mooie kunst stukken hebben voor aan onze muren op kantoor of voor onze woonkamer en slaapkamer inrichting – Vaak is er iets dat ons tegenhoudt: de prijs en het juiste formaat en nattuurlijk de garantie. Een olieverf schilderij is vaak een dure investering en je weet nooit zeker of het wel mooi is.

Kunst schilderijen kosten vaak vele honderden euro’s en zijn niet altijd in het juiste formaat te verkrijgen, Kunstvoorinhuis heeft de oplossing, bij ons kunt u prachtige olieverf schilderijen kopen en deze worden dan in opdracht door onze geselecteerde kunstschilders in ieder gewenst fromaat voor u geschilderd. Wij spannen uw schilderij kunst op op een museum kwaliteit spieraam, dit spieraam is 3 x dubbel verlijmt zodat het niet kan krom trekken en u kunt aan de achterzijde het canvas of linnen doek heel makkelijk weer strak zetten.

Om uw zorgen weg te nemen of het schilderij olieverf wel mooi staat in uw inrichting geven wij een 100% tevredenheids garantie. Wij leveren ook balijsten in 5 verschillende kleuren in ieder gewenst formaat. Een baklijst maakt uw schilderij helemaal af. Voor informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

Bij kunstvoorinhuis en beroemdeschilders verkopen wij kunst in de vorm van echte handgeschilderde schilderijen olieverf op doek, die geschilderd zijn door erkende kunstschilders; echte olieverfschilderijen om precies te zijn en niet als zoveel schilderijen online shops, productie acryl werken die in een schilderijen fabriek gemaakt worden. Onze olieverfschilderijen zijn de klassieke vorm van kunst schilderijen. Bijna alle bekende schilderijen door de eeuwen heen zijn geschilderd met olieverf. Olieverf Schilderij kunst geeft het schilderij namelijk een mooie en kleurrijke diepte, omdat men met olieverf vaak met verschillende lagen werkt en omdat wij alleen kwaliteit olieverf gebruiken.

Super service en geweldige kwaliteit

Hoe krijgen wij het voor elkaar om zulke goedkope en prachtige schilderijen te verkopen, vraagt u zich af? Het antwoord is dat ik vroeger voor Philips in meerdere werelddelen heb gewoond en gewerkt en dat ik daar een netwerk van contacten heb gelegd met de locale schilder kunstenaars die nu uw prachtige olieverfschilderijen schilderen. Mijn collega Jiffrin heeft direct contact met de schilder kunstenaars en wij laten uw schilderij in opdracht schilderen door de kunstschilder in de bepaalde disipline. Bovendien verkopen wij de schilderijen in onze online schilderijen shop wat weer kosten besparend is en spannen wij uw werk op op een museum kwaliteit spieraam!.

De kunstenaars die voor ons werken hebben ook hun eigen galeries en eigen schilderijen portfolio en ze gebruiken hun vrije tijd om mooie olieverfschilderijen voor ons te schilderen. Tevens kiezen wij een aantal designs gebaseerd op hun eigen creatieve portfolio’s, wat er weer voor zorgt dat wij zo een hoop tijd besparen in de creatieve en onderzoekende fase die wij hoofdzakelijk zelf doen. Dit betekent dat we in staat zijn om de prijzen laag te houden en de kwaliteit van onze kunst hoog te houden.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN