Schilderij kopen - Ruim Assortiment | Kunst voor in huis
 

Schilderij

Kleurrijke kunst kopen met een uniek verhaal

Word jij zo blij van een kleurrijke abstracte kunst of zoek je liever een mooi figuratief canvas werk. Wij van kunstvoorinhuis leveren bijzondere kunst, echte blikvangers voor thuis of op kantoor?

Persoonlijke kunst 

Een persoonlijk olieverf schilderij kopen, dat meer is dan alleen een mooi plaatje? Dat je iedere keer weer blij maakt, omdat het je raakt, inspireert en je balans geeft? Waarin je de compositie, formaat en kleuren kunt aanpassen? Onze schilderijen zijn een prachtige blikvanger in uw interieur. U kiest zelf welke vormen, kleuren en fantasieën van ons assortiment schilderijen het beste in uw huis of kantoor passen. Kleurrijke of zwart wit alles is mogelijk bij kunstvoorinhuis o.a. schilderijen met reliëf, waarin echte olievrf verwerkt is. In de kleuren blauw, rood en andere vrolijke tinten.

Allemaal met een uniek verhaal arachter en met gevoel geschilderd door onze kunstschilders. Zo’n schilderij maakt van je muur een kleurrijke bron van inspiratie die blijft boeien.Desgewenst kunnen de kleuren zelfs bij uw bestelling aangepast worden. Neem contact met ons voor de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Uw favoriete kunst in opdracht laten maken

Of wil je graag een maatwerk dat speciaal voor jou gemaakt is, in het formaat dat je zelf bepaald, wat jouw eigen unieke verhaal verteld en recht uit het hart komt?

Kleurrijke abstracte kunst dat dik geschilderd zijn, waarin allerlei materialen verwerkt zijn. In de kleuren blauw, rood en andere vrolijke tinten. Allemaal door een erkende kunstschilder geschilderd met gevoel en passie.  Zo’n kunstschilderij maakt van je muur een kleurrijke bron van inspiratie die blijft boeien.

Schilderijen met een (groot) hart erop of harten erin verwerkt is bij ons ruimschoots vertegenwoordigd. Met een hart als afbeeding haal je de liefde naar binnen in je huis. Liefde voor elkaar én voor jezelf. Het herinnert je eraan om te leven met eigen liefde. Kortom, een liefdevol lichtpuntje aan je muur.

Je zou het misschien niet denken, maar er kan veel misgaan bij het ophangen van een schilderij. Natuurlijk is het boren van een gat in je muur zo gepiept. Maar hoe hoog kun je een kunstwerk het beste hangen en welk materiaal moet je gebruiken? 

Tips van de kunstadviseur

Jiffrin Lontho van kunst voor in huis uit Heerlen adviseert de overheid, bedrijven en particulieren in het hele land over de aanschaf van een schilderij ophangen. Daarnaast werkt hij bij kunstvoorinhuis in de Schilderijen Galerie in Eindhoven:

Vanuit zijn kennis en ervaring geeft hij tien tips voor schilderij ophangen:

1. Een veel voorkomende fout is dat er klakkeloos een gat wordt geboord zonder dat nagedacht wordt. Zoiets moet je juist met beleid doen, want anders komt een schilderij niet tot zijn recht. Bekijk trouwens eerst wat voor een soort muur je hebt en pas daar je boor op aan. Is het een zachte muur dan vodoet een staal spijker en bij een harde muur zul je een schroef met plug moeten plaatsen.

2. Koop muurkunst op het juiste formaat! Bij kunst voor in huis kun je ieder gewenst formaat bestellen en wij adviseren eerst met kranten papier het juiste formaat op de muur te plakken.

3. Let op de symmetrie. Hang hem in het midden van een bank, of in het midden van een muur, of in combinatie met andere schilderijen. Natuurlijk met een ophangsysteem schilderijen van kunstvoorinhuis.

4. Elk schilderij verdient een goede spot. Uitlichten is noodzakelijk om het optimaal tot zijn recht te laten komen. Ikea levert mooie spots aan een rail, maar die zijn niet gecombineerd met ophangstangen. 

5. Een verkeerde lijst doet afbreuk aan je schilderij. Wij leveren standaard baklijsten in diverse kleuren die geen afbreuk doen.

6. In plaats van één groot schilderij kun je ook meerdere kleine schilderijtjes bij elkaar hangen, zodat je een collage krijgt. Dat brengt warmte en sfeer. Leuk voor bijvoorbeeld in de gang tegenover de voordeur. Dan wordt het een feestje, elke keer als je binnenkomt.

7. Let op de kleurstelling. Hang bijvoorbeeld koele tinten bij elkaar, en de warme tinten op een andere plek.

8. Wij leveren een ophangsysteem samen met het schilderij, helemaal gratis.

9. Je kunt een schilderij ook aan een stalen oogje in het plafond ophangen, aan een professionele haak met een schuifveer. Als alternatief kun je perlondraad gebruiken. Dat is te koop bij lijstenmakers of bouwmarkten in de buurt.

10. Hang een schilderij zo vlak mogelijk tegen de muur, anders ontstaat een vertekend beeld en controleer of het schilderij goed droog is anders krijg je vlekken op de muur.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar prachtige kunst, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? 

Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne kunst schilderijen of abstract schilderij. Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl