Stilleven Olieverf Schilderijen kopen | Kunst voor in huis
Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Stilleven schilderijen

Stilleven schilderijen in ieder stijl

Wie kent ze niet, dat mooie stilleven olieverf schilderij van artistieke composities van diverse dagelijkse voorwerpen. Kunst voor in Huis heeft dan ook een mooie collectie stilleven schilderijen met bijvoorbeeld fruit, koffiekopjes, glazen, kannen en kruiken op tafeltjes en nog veel meer. Stilleven schilderijen stralen rust uit en worden bij ons vaak besteld voor de inrichting van woonkamers, keukens en slaapkamers. Onze specialiteit zijn stilleven bloemen en stilleven fruit en natuurlijk veel meer.

Stillevens schilderkunst in diverse schilderkunststijlen

Een deel van onze schilderkunstenaars richt zich met grote passie op het schilderen van stilleven bloemen en maakt op bijzondere manier gebruik van kleur en toonwaarde. Elk stilleven schilderij is ook een uniek werk dat met de uiterste precisie wordt geschilderd ook onze stilleven met bloemen.

Stillevens zijn van alle tijden

Stillevens werden door de Romeinse kunstschilders al op muren geschilderd en later werden hier de eerste stilleven schilderijen voor gemaakt. Stilleven fruit schilderijen zijn nog steeds erg in trek bij onze klanten en passen dus ook goed in ons moderne interieur, juist om een stukje rust te creïren in ons druk bestaan. In onze collectie stilleven schilderijen vindt u zowel vroegere stijlen als een hedendaagse schilderkunststijl. Net waar u zelf van houdt. Onze kunst schilderijen zijn dik beschilderd, waardoor er een 3d effect ontstaat.

Als je overweegt een stilleven te kopen is het interessant om meer over dit soort kunstwerken te ontdekken in onze uitgebreide webshop. Een stilleven is een kunstwerk in de vorm van een afbeelding waarop roerloze objecten te zien zijn. Onze stillevens zijn met de hand geschilderd met olieverf op schilders linnen.

Op een stilleven schilderij zijn verschillende levenloze objecten te zien, waarvan de selectie niet aan toeval is overgelaten. Bepaalde objecten en combinaties van objecten bevatten symboliek en hebben een specifieke betekenis. Die verschillende betekenissen zorgen ervoor dat een stilleven schilderij niet een verhaal vertelt, maar op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden.

Naast de symboliek van objecten op het stilleven schilderij zijn er ook verschillende typen stillevens. Het type stilleven draagt ook vaak een betekenis. Hiermee is de combinatie van mogelijke interpretaties eindeloos.

Welk stilleven schilderij past in uw interieur? Wij geven gratis Kunstadvies!

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl popart schilderij, moderne kunst schilderijen of abstract schilderij.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak in onze galerie kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN