Olieverf Schilderijen kunst Galerie | Kunst voor in huis

Schilderijen Galerie Eindhoven

KUNSTGALERIE EINDHOVEN BEZOEKEN

Sinds 2008 laat Kunstvoorinhuis door 83 erkende gespecialiseerde kunstschilders hun schilderijen schilderen. Al onze schilderijen zijn handgeschilderd met olieverf en worden door ons in de galerie opgespannen op een museum kwaliteit spieraam.

Om u een idee te geven van hoe onze olieverf schilderijen er daadwerkelijk uitzien hebben wij het initiatief genomen om een galerie te openen. Dit dient als een verlengstuk van onze website. Het is een plek waar mensen onze kunstcollectie in levende lijve kunnen bekijken. Zo kunt u de kleuren en de dikte van de olieverf echt tot u nemen. Daarnaast kunnen verschillende medewerkers gespecialiseerd advies geven over welke kleuren en welk formaat het beste bij u interieur zou passen. Ook kunt u samen met ons bespreken wat uw specifieke wensen zijn voor een schilderij. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. U kunt zelf u eigen foto na laten schilderen, een totaal ander formaat bestellen of eventueel kleuren laten aanpassen.

VOORDELEN KUNST GALERIJ MET OLIEVERFSCHILDERIJEN BEZOEKEN

  • U kunt een kleine greep (zo’n 120 schilderijen) uit ons grote assortiment bekijken.
  • U ziet de kwaliteit van onze kunstwerken; zowel de dikte van de olieverf en de kleuren.
  • Olieverfschilderijen uit al onze categorieën en stijlen zijn te bezichtigen.
  • Schilderijen te koop met tot wel 70% korting.
  • U kunt uw schilderij meteen meenemen.
  • U kunt uw schilderij gemakkelijk retourneren.
  • Gemakkelijke gratis parkeerruimte voor de galerie.
  • Lekkere koffie terwijl u op zoek gaat naar een nieuw schilderij.

UNIEKE BETAALBARE OLIEVERSFSCHILDERIJEN TE KOOP

Komt het u niet uit om de galerie te bezoeken maar twijfelt u toch over het kopen van een olieverfschilderij? Wees gerust! Al onze handgeschilderde schilderijen worden vooraf gecheckt op niveau, kwaliteit en kleuren. Wij verkopen alleen 100% echte handgeschilderde olieverfschilderijen, in opdracht gemaakt door onze geselecteerde kunstenaars. Onze kunstenaars stoppen met veel liefde de tijd in het maken van uw schilderij, zodat u een fantastische toevoeging aan uw interieur krijgt geleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over een teleurstelling, de kwaliteit is altijd hoog. Mocht het schilderij toch niet in uw woonkamer of slaapkamer passen dan kunt u het schilderij altijd retourneren en krijgt u het volledige bedrag teruggestort.

 

SCHILDERIJEN GALERIE VOORRAAD

In onze kunstgalery staan diverse olieverfschilderijen gepresenteerd uit onze brede collectie van onze webshop. Heeft u interesse in een schilderij en vraagt u zich af of deze is te bezichtigen in onze galerie? Neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon.

Info@kunstvoorinhuis.nl / 040 287 00 97

 

UW KUNSTWERK OPHALEN

Als speciale betaalmethode hebben wij het ophalen van uw schilderij. Zo hoeft u pas te betalen bij het zien van uw olieverfschilderij. Zo weet u zeker dat het kunstwerk helemaal naar wens is. U kunt dan of het schilderij meteen meenemen naar huis of wij kunnen het nog gratis voor u laten bezorgen. Ook bij deze betaalmethode geldt een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

 

OPENINGSTIJDEN EN ADRES VAN ONZE SCHILDERIJEN GALERIE

Het is niet nodig om een afspraak te maken om onze galerie te bezoeken. U kunt gewoon gezellig binnen komen lopen!

Wilt u speciaal advies neem dan even contact met ons op.

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag          Gesloten

Dinsdag            12.00 – 18.00

Woensdag        12.00 – 18.00

Donderdag       12.00 – 18.00

Vrijdag             12.00 – 18.00

Zaterdag           12.00 – 17.00

Zondag             Gesloten

 

Ons adres is:

Boschdijk 233

5612 HC

Eindhoven