Schilderijen Galerie Eindhoven

Galerie bezoeken

Kunst voor in huis is opgericht in 2008 en was de eerste olieverf schilderijen galerie die betaalbare handgeschilderde olieverf schilderijen presenteerde. Kunst voor in huis heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste online en offline galerien van Benelux.

Wij leveren kunst schilderijen van meer dan 82 erkende schilderkunstenaar in een mix van aankomend en reeds gevestigd talent! 

De Schilderijen Galerie en expositie ruimte van Kunst Voor In Huis in Eindhoven (300m2) is een initiatief van Bobbi & Jiffrin. In onze kunst galerij staan diverse olieverf schilderijen gepresenteerd uit het ruime assortiment van onze online website. 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Het doel van onze kunst galerie is klanten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met onze door innovatieve kunstschilders met de hand geschilderde schilderijen te laten zien en de diverse stijlen en formaten te kunnen bespreken.

Omdat wij onze schilderijen in opdracht laten schilderen zijn kleuren, composities, formaten of andere wensen altijd bespreekbaar.

Schilderijen Galerie in Eindhoven 

Boschdijk 233 

5612 HC

Eindhoven

Open: Dinsdag t/m Zaterdag van 12uur - 18uur


 

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ik ben zeer tevreden over het product en de correspondentie omtrent de status van de bestelling.

- Hennie - Bekijk