Portretten en persoonlijke bestelling | Kunst voor in huis

Offerte

Als u graag een portret of een schilderij dat u niet in onze online galerie heeft kunnen vinden, wilt laten maken dan wilt u waarschijnlijk eerst een prijsopgave. Als u ons voorziet van een foto, dan kunnen wij deze voor u op elk gewenst formaat laten schilderen door een van onze kunstenaars. Voordat de kunstenaar begint kunt u wijzigingen aanbrengen in uw foto, of deze achteraf aangeven tijdens het schilderproces.

Als u fotograaf of hobby fotograaf bent, is dit een uitstekende manier om uw werk te vereeuwigen. Omdat de afbeelding op canvas of linnen geschilderd word, krijgt het beeld een levendiger effect, waardoor u uw foto op een andere manier zal ervaren. Omdat u zelf het formaat kiest, kunt u bijvoorbeeld een kleine foto vergroten en deze er echt uit laten springen.

Bij een persoonlijke bestelling krijgt u gratis een voorbeeld van ons per email. Na goedkeuring begint het schilderproces.

Trouwfoto’s zijn populair om als schilderij te vereeuwigen. Voor professionele trouwfotografen is dit zeker een goede mogelijkheid om hun portfolio op een bijzondere manier aan te vullen. Uw klanten zullen versteld staan van het effect.

Voel u vrij om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen voor uw persoonlijke verzoek. U heeft geen enkele verplichting, wij voorzien u graag van alle informatie die u wenst.

Bent u op zoek naar een schilderij dat persoonlijk voor u gemaakt worden, dan vragen wij u om ons te voorzien van de benodigde informatie. U kunt onderstaand formulier invullen; na ontvangst beoordelen wij uw verzoek en sturen u een offerte.
 

Offerte voor uw eigen schilderij


Over het schilderij

Uw gegevens