Kunst voor in huis, prachtige olieverf schilderijen

Betaalinformatie

Wanneer word mijn bestelling in rekening gebracht?
U heeft de mogelijkheid om vooraf te betalen via Creditcard, IDeal, Paypal, Sofort en Mistercash. Voor Nederland bieden wij ook de optie rembours verzenden. Zodat u pas betaald wanneer u het ontvangt. Tevens bieden wij de 100% niet goed geld terug garantie, zodat u geen risico’s hoeft te lopen bij de aankoop van uw schilderij.

Wat is in de prijs inbegrepen?
Het schilderij en het verzekerd verzenden zit bij ons in de prijs inbegrepen. U heeft dus geen enkele extra kosten.

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Al onze betaalmogelijkheden lopen via de gecertificeerde payment acquierer icepay. U kunt gerust zijn dat elke internet betaling in een beveiligde omgeving word uitgevoerd.

Welke garanties levert Kunst voor in Huis?
Kunst voor in Huis hanteert diverse garanties. Als u tijdens het bestelproces een verzoek indient, ontvangt u van ons een foto van het schilderij voordat het wordt verstuurd. Zo heeft u de mogelijkheid om aanpassingen aan te laten brengen, zodat het schilderij pas verstuurd word, als het geheel naar tevredenheid is. 

Als het schilderij na ontvangst niet bevalt heeft u 14 dagen de tijd om het werk te retourneren met een 100% niet goed geld terug garantie, minus de verzendkosten. Deze regel geldt niet voor persoonlijke bestellingen of foto reproducties. De niet goed geld terug garantie is niet overdraagbaar aan derden.

Overige vragen?
U mag ons ten alle tijden contacteren indien u nog andere vragen heeft.