FAQ - Veel gestelde vragen | Kunst voor in huis

FAQ

Zijn alle schilderijen met de hand geschilderd?
Alle schilderijen zijn door een kunstenaar met de hand geschilderd met olieverf. Geen print, drukwerk, Giclee of massaproductie.

Hoe bestel ik een schilderij?
Als u een schilderij mooi vindt en wilt kopen, gaat u eerst naar dat schilderij toe. Vervolgens klikt u op Bestel op de oranje balk. U krijgt via onze beveiligde verbinding een nieuw scherm met het bestelformulier die u kunt invullen. Uitleg over het bestellen staat onderaan het bestelformulier. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de leverwijze heeft geselecteerd klikt u op Plaats Bestelling. Uw bestelling wordt direct verwerkt en u ontvangt per Email een bevestiging van uw aankoop.

Wat ik bestel is dat wat ik ook krijg?
Een schilderij wordt pas op kunstvoorinhuis geplaatst wanneer het daadwerkelijk gemaakt is.Van dit schilderij wordt onze studio een foto's gemaakt. Deze foto ziet u op de website. Het schilderij in onze webshop is exact het schilderij dat u koopt.

Ik heb een schilderij besteld, maar wil annuleren. Hoe moet dat?
Voldoed het schilderij niet aan uw verwachtingen, het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat, dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.

Stuur zo spoedig mogelijk een Email naar: info@kunstvoorinhuis.nl met uw bestelgegevens, de naam van het schilderij en (als u niet per bank overboeking heeft betaald) uw bankgegevens. Verpak het schilderij zoals u hem ontvangen heeft. UPS komt het schilderij bij u ophalen. Het retourneren per UPS kost Euro 17,50. Na ontvangst door kunstvoorinhuis ontvangt u uw betaling minus alle eventueel gemaakte (verzend)kosten terug op uw bankrekening. Ingeval van een rembourszending ontvangt u uw betaling terug zodra wij de betaling van UPS hebben ontvangen.

Het schilderij is een cadeau!  Wat als het cadeau niet bevalt?
Als het schilderij een cadeau is kan het geruild worden binnen 14 dagen.

Wordt een schilderij altijd verzekerd verzonden?
Wij verzenden alleen verzekerd. Dit geldt ook voor Belgie.

Het voordeel van geen grote luxe galarie
Geen galerie ruimte betekent beduidend lagere kosten en daardoor aanzielijk lagere prijzen voor een schilderij van dezelfde hoge kwaliteit. Een ander voordeel van een internet galerie is dat u altijd rustig thuis op de bank of op het werk even kunt kijken.

Hoe maak ik een schilderij schoon?
Het beste is een plumeau of vergelijkbaar te gebruiken. Gewoon licht afstoffen is voldoende. 

Is het moeilijk een schilderij dat uit meerdere panelen bestaat recht op te hangen?
Nee, dit is niet moeilijk. Bij het schilderij wordt een uitleg gegeven hoe u dit eenvoudig kunt doen. Mocht het toch niet lukken neem dan gerust contact met ons op.