Buddha Olieverf Schilderijen | Kunst voor in huis
 

Buddha schilderijen

Buddha schilderijen kopen

Bij KunstVoorInHuis vindt u een van de grootste collecties Buddha schilderijen van Nederland. KunstVoorInHuis vindt dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn. schilderijen met budha helpen daarin.

Bij ons kunt u al in het bezit komen van een buddha of boeddha schilderij vanaf €149,- Daarnaast zijn alle budda schilderijen op de website van KunstVoorInHuis handgeschilderd en opgespannen op een hoog kwaliteit spieraam en direct op te hangen middels een inventief ophangsysteem wat gratis bijgeleverd wordt!.

Uitgebreid aanbod handgeschilderde buddha schilderijen

Wij leveren prachtige spirituele olieverf schilderijen met een maximale formaat van 400cm x 400cm cm. Uniek in Nederland. Ook bij de buddha schilderijen hanteren wij geen verzendkosten. Perfect voor een aanvulling aan uw spirituele woonkamer of slaapkamer. Wie wil er nou niet een groot kleurrijk buddha schilderij aan de muur? Kies uit een groot 1 delig abstract buddha schilderij of een boeddha meerluik schilderij. Allemaal in diverse kleuren en smaken. Bijvoorbeeld met felle kleuren, figuratief of met een interessante dikke structuur.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne kunst schilderijen of abstract schilderij.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl

BEKIJK ALLE SCHILDERIJEN