Kunst voor in huis, prachtige olieverf schilderijen

Bestelinformatie

Bestellen

Als u een schilderij mooi vindt en wilt kopen, gaat u eerst naar dat schilderij pagina toe. Vervolgens klikt u op Bestel op de oranje balkje. U krijgt via onze beveiligde verbinding een nieuw scherm met het bestelformulier die u kunt invullen. Uitleg over het bestellen staat onderaan het bestelformulier. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de leveringswijze heeft geselecteerd, klikt u op Plaats Bestelling. Uw bestelling wordt direct verwerkt en u ontvangt per email een bevestiging van uw aankoop.

Wijzigingen of annuleren

Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen, kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retourneren.

Stuur in dit geval zo spoedig mogelijk een email naar: info@kunstvoorinhuis.nl met uw bestelgegevens, de naam van het schilderij en (als u niet per bank overboeking heeft betaald) uw bankgegevens. Verpak het schilderij zoals u hem ontvangen heeft. De koerier komt het schilderij bij u ophalen of u verstuurd het pakket zelf.

Het retourneren per koerier kost Euro 17,50. voor kleine formaten en grotere formaten zijn op aanvraag bij DHL Nadat wij het schilderij hebben ontvangen, ontvangt u uw betaling terug op uw bankrekening. Ingeval van een rembourszending ontvangt u uw betaling terug, zodra wij de betaling van de koeriersdienst hebben ontvangen.

Levertijd van uw schilderij

Nadat u uw schilderij bij ons besteld heeft, krijgt u meteen een e-mail van Kunst voor in Huis waarin wij uw bestelling bevestigen. De levertijd is afhankelijk van complexiteit van het schilderij, het formaat, de dikte van de olieverf op het schilderij, droogtijd etc. In 90% van de leveringen ligt de levertijd binnen de 20 werkdagen. Indien er meer spoed (i.v.m. verjaardag/huwelijk etc.) met de levering geboden is, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Indien u wilt weten wanneer het schilderij ongeveer geleverd wordt, neem dan contact met ons op per mail of telefoon en vermeld het bestelnummer of de naam van het schilderij en bestel datum. Wij nemen dan contact op met de kunstschilder en laten u meteen iets weten!