Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Boeddha Schilderijen

Boeddha schilderijen of buddha schilderijen, de originele naam hiervoor is Boeddha en het heeft u wel naar onze ruime collectie Boeddha schilderijen geleidt. Boeddha schilderijen zijn één van onze meest gevraagde olieverf schilderijen en zijn in grote boeddha schilderijen en kleine boeddah schilderijen te bestellen.

De oorsprong van Boeddha schilderijen

Gotama Boeddha was een spirituele leider die leefde rond 6 eeuwen voor Christus. Doordat Buddha in zijn boeddaschap volledige verlichting had bereikt, werd zijn afbeelding als voorbeeld gesteld voor iemand die op eigen kracht de waarheid en verlichting had bereikt. Om uitdrukking te geven aan boeddah werden diverse boeddah schilderijen gemaakt die tegenwoordig nog steeds razend populair zijn.

Welk boeddha schilderij spreekt u aan?

Boeddah wordt in de praktijk op verschillende manieren geschreven en zo komen wij boeda, boedha, buda, budha en buddha tegen. De enige juiste schrijfwijze is in het Nederlands echter “Boeddha” en in het Engels “Buddha”.

Kunst voor in Huis heeft diverse boeddha schilderijen het assortiment opgenomen. Welk olieverfdschilderij past het mooist in uw interieur?

Veel keus,niet duur,snelle levering,super tevreden,ik raad t iedereen aan!!!

- Maryanne - Bekijk