Onze garantie | Kunst voor in huis

Onze garantie

Bij onze service hoort een 100 procent niet goed, geld terug garantie. Zo bent u als koper optimaal beschermd.  

Als u graag van tevoren een foto van het gemaakte schilderij wilt ontvangen, dan hoeft u dit slechts aan te geven in het opmerkingenveld tijdens het bestel proces. Zo heeft u de garantie dat het schilderij pas verstuurd zal worden als het aan uw verwachtingen voldoet. Wij kunnen uw schilderij aanpassen en pas verzenden als u tevreden bent. 

Na ontvangst van uw schilderij heeft u bovendien nog eens 14 dagen een niet goed geld terug garantie, zonder opgaaf van redenen. U heeft dus 2 weken de tijd om te beslissen of het schilderij bevalt.
NB: deze regel is niet van toepassing op portretten of speciale verzoeken.

Tenslotte bieden wij een levenslange garantie op onze schilderijen. U heeft garantie bij defecte materialen en eventuele fouten tijdens het schilderproces. Wij bieden deze garantie alleen bij normaal gebruik van het olieverfschilderij. De garantie geld niet voor, door u en/of derden aangebrachte schade aan het schilderij, door middel van ongelukken en/of ongepast gebruik van het schilderij.

Indien u schade heeft aan uw schilderij, zullen wij het nader inspecteren en beslissen of we het werk laten corrigeren of geheel vervangen.

Dit is uiteraard kosteloos voor u.

Onze prioriteit is u als klant gelukkig te maken en te houden!

U kunt ons ten alle tijden contacteren indien u verdere vragen heeft omtrent onze tevredenheidsgarantie.