Zwart wit olieverf schilderijen - Kopen | Kunst voor in huis

zwart wit schilderijen

 

zwart wit schilderijen

Op zoek naar een schilderij zwart wit ?

De meeste mensen zijn het erover eens dat zwart wit schilderijen – waaronder in het bijzonder olieverf schilderijen – prachtig zijn. Welke stijl wij het mooist vinden is natuurlijk een subjectieve keuze en over smaak valt niet te twisten. Een schilderij zwart wit op canvas is namelijk een speciaal geval dat verder gaat dan ons denkvermogen – het spreekt onze creatieve en intellectuele persoonlijkheid aan in de breetste en diepste zin. En schilderijen zwart wit zijn iets waar velen van ons hun huis mee zouden willen inrichten om die speciale sfeer te verkrijgen.

Zwart wit canvas kopen 

We willen vaak graag een groot aantal canvas zwart wit hebben voor aan onze muren in de verschillende vertrekken– maar bij zwart wit canvas kopen is vaak één ding dat ons tegenhoudt: de prijs en de angst dat het schilderij toch niet zo mooi is. Schilderijen zijn vaak een dure investering, daarom geeft kunst voor in huis een 30 dagen niet mooi geld terug garantie. Olieverfschilderijen kosten vaak vele honderden euro’s. Bij de grootste online galerie van de benelux doen we daar niet aan. Wij leveren handwerk olieverf schilderijen, geschilderd door erkende kunstschilders en zijn opgesannen op een museum kwaliteit spieraam voor zeer voordelige prijzen. Een zwart wit schilderij kopen was nog nooit zo makkelijk. 

Bij kunstvoorinhuis, wow-kunst-schilderijen en beroemde schilders verkopen wij zwart wit schilderijen in de vorm van handgeschilderde schilderijen; schilderijen zwart wit om precies te zijn. Olieverfschilderijen zijn de klassieke vorm van echte kunst schilderijen. Bijna alle bekende werken door de eeuwen heen zijn geschilderd met olieverf. Olieverf geeft het schilderij namelijk een mooie en kleurrijke diepte, omdat men met olieverf vaak met verschillende lagen werkt en eindeloos kan corrigeren zodat men altijd tot het gewenste formaat komt.

Zwart wit Kunst voor aan de muur

Hoe krijgt kunst voor in huis het voor elkaar om zulke prachtige canvas schilderijen zwart wit  modern te verkopen, vraagt u zich misschien af? Het antwoord is dat wij onder andere gebruik maken van ons eigen netwerk van talentvolle kunstenaars uit binnen en buitenland. Wij werken direct samen met de schilder kunstenaars en wij geven uw schilderij in opdracht bij de geselecteerde specialist. Bovendien verkopen wij onze schilderijen online en besparen op die manier op uitgaven voor veel personeel etc.

De kunstenaars die voor kunst voor in huis werken hebben ook hun eigen galeries en ze gebruiken de tijd die zij over hebben om mooie olieverfschilderijen voor onze online schilderijenshop te schilderen. Tevens kiezen wij in ons assortiment voor een groot aantal motieven gebaseerd op hun eigen creatieve portfolio’s, wat er weer voor zorgt dat wij een mix in onze schilderijenwebshop hebben die ongeevenaard is in de benelux en Duitsland. Voor u betekent dit dat wij in staat zijn om prachtige kunst voor aan de muur, goedkoop te kunnen aanbieden – zeer voordelige schilderijen in ieder gewenst formaat en met een 100% prachtig garantie, anders komen wij het schilderij gratis ophalen. Wij durven zelfs te zeggen dat dit pas service is die niet geevenaard wordt!

Dat de schilderijen prachtig en voordelig zijn, betekent ook dat ze van topkwaliteit zijn. Alle materialen die gebruikt worden om onze schilderijen te schilderen zijn van de hoogste kwaliteit of zelfs museum kwaliteit. Dit geldt voor zowel het schilderdoek waarop gewerkt wordt als de olieverf waarmee geschilderd wordt alsook de spielatten die wij gebruiken die een dikte hebben van 7cm x 5cm en drie dubbel verlijmt zijn. De doeken waarop geschilderd wordt zijn blindramen met een dikte van 5 x 7 cm, en gemaakt van driedubbel verlijmt hout uit Duitsland.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar prachtige kunst voor aan de muur in zwart wit of unieke kunst aan de muur, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunst werken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne figuratieve zwart wit schilderijen of figuratief abstract modern zwart wit schilderij. 

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl

BEKIJK ALLE SCHILDERIJEN