Pop - Art Schilderijen

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Pop - Art Schilderijen

Pop-art schilderijen zijn afgeleid van de Pop-art schilderkunst en is een afkorting van ‘popular art’. Pop-art is een kunststroming die voorkomt uit een bepaalde tijdgeest van vrijheid, seksuele revolutie en vrouwenemancipatie. De pop-art schilderkunstenaars van Pop art schilderijen, willen deze schilderkunst naar het publiek toe brengen.

Pop art schilderijen als decoratief kunstwerk

Veel van onze pop-art schilderkunst werken zijn vooral decoratieve kunstwerken waar diverse alledaagse gebruiksvoorwerpen voor worden gebruikt. Pop-art schilderijen worden geschilderd met alle mogelijke reproduceerbare objecten of serieproducten, zoals bijvoorbeeld de olieverf schilderijen van Andy Warhol met de Campbell’s Soup Cans.

De thema’s van pop-art schilderijen

In de collectie pop-art schilderijen van Kunst voor in Huis, ziet u diverse thema’s van stripverhalen, reclame, televisie en andere media terugkomen. Er is een ruime keuze pop-art schilderijen van favoriete artiesten, beroemde stripfiguren, oude legendes, de stad New York, Marilyn Monroe of bijzondere objecten. Onze Pop-art schilderijen zien wij vaak terug in het interieur van hippe restaurants, hotels en cafés. Kijk snel of uw favoriete pop-art schilderij er tussen zit!

Ik ben zeer tevreden over het product en de correspondentie omtrent de status van de bestelling.

- Hennie - Bekijk