Abstract Meesterwerk: 'Cirkels van Harmonie | Kunst voor in huis
Abstract Meesterwerk: 'Cirkels van Harmonie foto 1

Beleef de 'Cirkels van Harmonie' - Een Abstract Olieverf Kunstwerk

Omschrijving

Verlies jezelf in de "Cirkels van Harmonie", een meeslepend olieverfschilderij waar abstractie en symmetrie samenkomen om iets werkelijk betoverends te creëren. Dit kunstwerk, rijk aan contrasten, gebruikt de puurheid van zwart en wit om een diepere resonantie van balans en continuïteit te verkennen.

In dit schilderij vormt de herhaling van ringen, elk vloeiend en overlappend, een bijna hypnotisch patroon dat de kijker naar binnen trekt. De cirkels variëren subtiel in vorm en grootte, waardoor het kunstwerk dynamiek en beweging krijgt, alsof het op het punt staat zich voor onze ogen te ontvouwen.

Het gebruik van olieverf voegt een rijke textuur en diepte toe, met gelaagde tinten van zwart, grijs en wit die samen een gevoel van dimensionale ruimte creëren. De dikke, expressieve penseelstreken benadrukken de tactiele kwaliteit van het schilderij en voegen een zintuiglijke dimensie toe die verder gaat dan het visuele.

"Cirkels van Harmonie" is meer dan een schilderij; het is een meditatie over vorm en leegte, licht en donker, en de verbindende cycli van het bestaan. Het nodigt uit tot reflectie en contemplatie, en biedt een rustgevend tegenwicht in een anders hectische wereld. Perfect voor moderne interieurs, dit stuk belooft een blijvende impact en een tijdloze esthetiek.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstract Meesterwerk: 'Cirkels van Harmonie foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.