Chromatische Echo's: Emile Daha Geïnspireerd Kunstwerk | Kunst voor in huis
Chromatische Echo's: Emile Daha Geïnspireerd Kunstwerk foto 1

Chromatische Echo's: Een Spectrum van Emotie

Omschrijving

Chromatische Echo's" is een verbluffend abstract olieverfschilderij, waarin de invloed van de beroemde kunstenaar Emile Daha duidelijk te zien is. Dit kunstwerk is een harmonieuze fusie van levendige kleuren, met een krachtige dynamiek tussen blauw, rood en groen.

De kunstenaar gebruikt gewaagde penseelstreken en een rijk kleurenpalet om een diepe, emotionele impact te creëren. Blauwe tinten suggereren een gevoel van rust en diepgang, terwijl de rode en groene accenten een energieke en levendige sfeer oproepen. Deze kleuren dansen over het canvas, waardoor de kijker wordt meegenomen op een visuele reis door abstracte vormen en emoties.

De textuur van de verf is opzettelijk ongelijk aangebracht, wat zorgt voor een driedimensionaal effect dat de toeschouwer uitnodigt om dichterbij te komen en het kunstwerk vanuit verschillende hoeken te ervaren. Elk perspectief onthult nieuwe vormen en interpretaties, waardoor "Chromatische Echo's" een eindeloze bron van fascinatie en ontdekking wordt.

"Chromatische Echo's" is niet alleen een eerbetoon aan Emile Daha's stijl, maar ook een unieke uitdrukking van de kunstenaar zelf. Het is een kunstwerk dat blijft boeien en inspireren, en dat een prominente plaats verdient in elke verzameling van hedendaagse kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Echo's: Emile Daha Geïnspireerd Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.