Chromatische Impuls: Levendige Abstractie in Olieverf | Kunst voor in huis
Chromatische Impuls: Levendige Abstractie in Olieverf foto 1

Chromatische Impuls: Een Explosie van Kleur en Textuur

Omschrijving

"Chromatische Impuls" is een verbluffend abstract olieverfschilderij dat de kracht en levendigheid van kleur viert. Dit kunstwerk, vakkundig geschilderd door de getalenteerde kunstschilders van kunst voor in huis, toont een harmonieuze vermenging van geel, rood, blauw, en grijs. Elk van deze kleuren is dik aangebracht, waardoor het schilderij een bijna driedimensionale textuur krijgt die je uitnodigt om dichterbij te komen en de details van elke penseelstreek te verkennen.

Deze krachtige kleurcombinaties zorgen voor een visuele dynamiek die in elke kamer een statement zal maken. "Chromatische Impuls" is niet alleen een kunstwerk maar een gespreksstuk dat de aandacht trekt en niet snel vergeten wordt. Het biedt een frisse kijk op abstracte olieverfschilderkunst en is een must-have voor liefhebbers van moderne, gedurfde kunst.

Baklijsten zijn in diverse kleuren en maten bij ons verkrijgbaar.

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Impuls: Levendige Abstractie in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.