Chromatische Symfonie: Abstract Kunstwerk Vol Kleur | Kunst voor in huis
Chromatische Symfonie: Abstract Kunstwerk Vol Kleur foto 1

Chromatische Symfonie: Een Abstract Kleurenspel

Omschrijving

Welkom bij "Chromatische Symfonie", een abstract schilderij dat een waar kleurenfeest op het canvas presenteert. Dit kunstwerk is een viering van kleur, vorm en textuur, samengebracht in een complexe maar harmonieuze compositie.

De naam "Chromatische Symfonie" is niet zomaar gekozen. Het schilderij doet denken aan een muzikaal stuk, waarbij elke kleur een andere toon en emotie vertegenwoordigt. Van diepe, verzadigde kleuren tot subtiele pasteltinten, de compositie neemt de kijker mee op een visuele reis door het spectrum.

De verf is dik aangebracht, waardoor er een levendige textuur ontstaat die de kijker uitnodigt om niet alleen met de ogen, maar ook met de vingertoppen te 'zien'. Deze gelaagdheid voegt een tactiele dimensie toe aan het visuele spektakel, waardoor het kunstwerk meerdere zintuigen aanspreekt.

"Chromatische Symfonie" is niet alleen een esthetisch genot maar ook een uitdaging voor de interpretatie. Het is een kunstwerk dat vragen stelt en de kijker uitnodigt om zijn eigen antwoorden te vinden. Het is een viering van de complexiteit en de schoonheid van zowel kunst als het leven zelf.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Symfonie: Abstract Kunstwerk Vol Kleur foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.