Chromatische Symfonie: Abstracte Kleurenpracht | Kunst voor in huis
Chromatische Symfonie: Abstracte Kleurenpracht foto 1

Chromatische Symfonie: Een Abstracte Kleurenexplosie

Omschrijving

"Chromatische Symfonie" is een abstract olieverfschilderij dat een krachtige visuele impact maakt door zijn gebruik van levendige kleuren en expressieve penseelstreken. Het kunstwerk is een harmonieuze samenvloeiing van rood, blauw, en groen, kleuren die elk hun eigen emotie en energie uitdrukken, maar samen een intrigerend geheel vormen.

De kunstenaar heeft gebruik gemaakt van dikke, bijna sculpturale penseelstreken, wat het schilderij een opvallende textuur en diepte geeft. Deze techniek creëert een gevoel van beweging en dynamiek, waardoor de kijker zich ondergedompeld voelt in een zee van kleuren.

De dominante roden vangen de passie en kracht, terwijl de koelere blauwen en levendige groenen een gevoel van kalmte en vernieuwing brengen. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een visueel stimulerende ervaring die de zintuigen prikkelt.

"Chromatische Symfonie" is niet alleen een schilderij, het is een emotie op canvas. Het nodigt de kijker uit om de diepte van de kleuren te verkennen en zich te verliezen in de abstracte wereld die het schilderij weergeeft. Een must-have voor liefhebbers van zowel abstracte kunst als de pure kracht van kleur.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Symfonie: Abstracte Kleurenpracht foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.