Chromatische Verwondering: Abstract Schilderij vol Kleur | Kunst voor in huis
Chromatische Verwondering: Abstract Schilderij vol Kleur foto 1

Chromatische Verwondering Olieverf Schilderij

Omschrijving

Het schilderij "Chromatische Verwondering" is een meeslepende exploratie van kleur en vorm. Door het gebruik van een rijk en gedurfd kleurenpalet spreekt dit kunstwerk tot de verbeelding en nodigt het uit tot dieper nadenken.

In dit abstracte meesterwerk zijn vloeiende vormen en patronen te zien die in elkaar overgaan, waardoor er een dynamisch visueel landschap ontstaat. Van diepblauwe vegen tot heldere oranje en groene accenten, elk kleurelement draagt bij aan de algehele compositie en stimuleert een unieke emotionele respons.

De textuur van het schilderij voegt een extra laag van complexiteit toe. De verf is op verschillende manieren aangebracht: soms dik en textuurrijk, soms dun en subtiel. Deze techniek voegt een tastbare kwaliteit toe aan het werk, waardoor de kijker wordt uitgenodigd niet alleen te kijken, maar ook te voelen.

"Chromatische Verwondering" is meer dan een visuele ervaring; het is een reis door de mogelijkheden van kleur en emotie. Dit schilderij is ideaal voor iedereen die zijn of haar ruimte wil verrijken met een kunstwerk dat zowel visueel als conceptueel diepgaand is.

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Verwondering: Abstract Schilderij vol Kleur foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.