Circulaire Chroma: Abstracte Olieverf Pracht | Kunst voor in huis
Circulaire Chroma: Abstracte Olieverf Pracht foto 1

Circulaire Chroma: Een Abstracte Symfonie in Olieverf

Omschrijving

Het schilderij "Circulaire Chroma" is een fascinerend abstract werk, dat de kracht van kleur en vorm benut om een diepgaande visuele ervaring te creëren. Dit kunstwerk kenmerkt zich door de unieke samenstelling van gekleurde blokjes in levendige tinten van rood, oranje, blauw en diepzwart, die in een perfecte cirkel zijn gerangschikt.

De cirkelvormige opstelling van de blokjes creëert een gevoel van beweging en continuïteit, waardoor het schilderij een bijna hypnotische aantrekkingskracht heeft. De contrasterende kleuren zorgen voor een dynamisch evenwicht, waarbij elk blokje zijn eigen ruimte en betekenis heeft binnen het grotere geheel.

Geschilderd met olieverf, biedt "Circulaire Chroma" een rijke textuur en diepte. De intensiteit van de kleuren wordt versterkt door de olieverf, waardoor elke tint een eigen leven en energie krijgt. Het gebruik van scherpe lijnen en duidelijke scheidingen tussen de blokjes geeft het kunstwerk een gestructureerd en toch speels karakter.

"Circulaire Chroma" is niet alleen een feest voor het oog, maar nodigt ook uit tot contemplatie over de harmonie en het contrast in zowel kunst als in het leven. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van abstracte kunst die op zoek zijn naar een stuk dat zowel modern als tijdloos aanvoelt. Dit schilderij zou een opvallende en boeiende toevoeging zijn aan elke ruimte, en is zeker een gespreksonderwerp.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Circulaire Chroma: Abstracte Olieverf Pracht foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.