City Pulse: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
City Pulse: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

City Pulse: Abstract dik geschilderd Schilderij

Omschrijving

"City Pulse" is een meeslepende abstracte olieverfschildering die de chaotische energie van een stadslandschap vastlegt. Het schilderij neemt de kijker mee op een visuele reis door een levendige metropool, waar warme tonen van rood en oranje de skyline verlichten en de straten in een zinderende gloed hullen.

De penseelstreken, krachtig en dynamisch aangebracht, creëren diepte en textuur, waardoor het gevoel van beweging en vitaliteit wordt versterkt. Elk penseelstreek lijkt een verhaal te vertellen van de voortdurende beweging en bedrijvigheid van het stadsleven.

Het samenspel van kleur en vorm in "City Pulse" roept een gevoel van energie en beweging op, waarbij de kijker wordt meegenomen in de stroming van de stad. Het schilderij is een ode aan de dynamiek en het ritme van het moderne leven, in de kenmerkende abstracte stijl van designer JP.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
City Pulse: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.