Abstract Olieverf: 'Kleurrijke Linten' | Kunst voor in huis
Abstract Olieverf: 'Kleurrijke Linten' foto 1

Duik in de Wereld van 'Kleurrijke Linten'

Omschrijving

Het schilderij "Kleurrijke Linten" is een viering van kleur en vorm. Dit uniek langwerpige kunstwerk is een visuele reis door een abstract landschap, waar bonte kleuren als linten over het canvas dansen. De kleuren, hoewel levendig en uiteenlopend, werken harmonieus samen, waardoor een dynamisch en toch evenwichtig beeld ontstaat.

Bij elke blik op dit kunstwerk ontdek je nieuwe patronen en combinaties. Van diepblauwe en smaragdgroene stroken tot felle oranjes en zachte pastels, de kleuren lijken bijna vloeibaar en geven het gevoel van beweging en leven.

Het gebruik van olieverf versterkt de diepte en rijkdom van de kleuren, en de dikke, textuurrijke toepassing maakt dat je het schilderij bijna kunt voelen. "Kleurrijke Linten" is niet zomaar een schilderij; het is een emotie, een gevoel, een moment van pure abstracte schoonheid gevangen op canvas. Het nodigt de kijker uit om even te pauzeren, te kijken en zich te laten meeslepen door zijn kleurrijke charme.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstract Olieverf: 'Kleurrijke Linten' foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.