Geometrische Fluisteringen - Abstract Olieverf Meesterwerk | Kunst voor in huis
Geometrische Fluisteringen - Abstract Olieverf Meesterwerk foto 1

Geometrische Fluisteringen: Een Verkenning van Vorm en Kleur

Omschrijving

Stap binnen in een wereld van visuele resonantie en emotionele geometrie met "Geometrische Fluisteringen". Dit abstracte, moderne olieverfschilderij verlegt de grenzen van perceptie met zijn stoutmoedige blokken en sierlijke lange strepen, welke samensmelten om een diepgaand tafereel van symmetrie en contrast te creëren.

De kunstenaar speelt met een rijk palet, waardoor dieptes ontstaan die je blik vangen en naar het canvas trekken. Elke streek, elke vermenging van kleuren is bedoeld om een dialoog tussen chaos en harmonie op te wekken, gevangen binnen de grenzen van zijn geometrische bondgenoten.

De blokken op het canvas zijn meer dan vormen; ze zijn verhalen, gevuld met lagen van kleur, emotie en textuur. De lange strepen voegen een dynamiek van beweging toe, een visuele representatie van snelheid, richting en besluit. Samen bieden ze een venster naar een wereld die zowel door menselijke emoties als universele waarheden wordt geregeerd.

"Geometrische Fluisteringen" nodigt de toeschouwer uit om verder te kijken dan het fysieke beeld, om de onderliggende tonen van spirituele zoektocht en interne reflectie te ontcijferen. Het is niet alleen een kunstwerk maar een reis die de complexiteit van de menselijke conditie en de abstracte taal van ons onderbewustzijn viert. Elk aspect van dit schilderij is een ode aan de moderne kunst, bedoeld om te resoneren en echoën in de galerijen van de geest.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Geometrische Fluisteringen - Abstract Olieverf Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.