Geometrische Harmonie: Abstract Modern Schilderij | Kunst voor in huis
Geometrische Harmonie: Abstract Modern Schilderij foto 1

Geometrische Harmonie

Omschrijving

Het schilderij "Geometrische Harmonie" is een modern abstract werk dat een visueel speelveld creëert met behulp van basale vormen: blokken, strepen en rondjes. De kunstenaar speelt met dimensie, schaduw en kleur om een diepgaand effect te bereiken, waardoor elk element van het schilderij een eigen identiteit en plaats in de compositie krijgt.

De blokken bieden structuur en stabiliteit, terwijl de strepen beweging en richting suggereren. De rondjes, tenslotte, breken de rechtlijnigheid en voegen een element van speelsheid en onvoorspelbaarheid toe. Dit alles komt samen in een harmonieuze compositie die zowel eenvoudig als complex is, en de kijker uitnodigt om de relaties tussen de verschillende vormen en kleuren nader te onderzoeken.

De kunstenaar maakt gebruik van een rijk kleurenpalet dat varieert van subtiele aardetinten tot levendige primaire kleuren, waardoor het kunstwerk een dynamische en toch gebalanceerde uitstraling krijgt.

"Geometrische Harmonie" is een schilderij dat past bij een moderne esthetiek en een uitstekende aanvulling zou zijn op elk interieur dat baat heeft bij een kunstwerk met visuele diepte en complexiteit. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar nodigt ook uit tot een diepere, meer contemplatieve benadering van de visuele elementen die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Geometrische Harmonie: Abstract Modern Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.