Chromatische Coëxistentie: Groot Abstract Olieverf Kunstwerk | Kunst voor in huis
Chromatische Coëxistentie: Groot Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1

Groots Olieverf Meesterwerk: Chromatische Coëxistentie

Omschrijving

"Chromatische Coëxistentie" is een krachtig, langwerpig olieverfschilderij dat de kunst van abstractie naar een hoger niveau tilt. Dit grootschalige kunstwerk speelt met de contrasterende en toch harmonieuze kleuren rood, groen en wit.

Het gebruik van dikke verf en de tactiele textuur voegen een diepe dimensie toe aan dit meesterwerk. De kleuren vloeien en versmelten, waarbij het rood brandt met passie, het groen rust en balans brengt, en het wit zorgt voor een serene helderheid. Samen creëren ze een symfonie van emoties en visuele prikkels.

De abstractie nodigt kijkers uit om hun eigen interpretaties en emoties te verkennen. "Chromatische Coëxistentie" is meer dan een schilderij; het is een gesprek, een dialoog tussen kunst, kleur en kijker. Elk bezoek aan dit kunstwerk belooft een nieuwe ontdekking, een nieuwe emotie, een nieuw perspectief.

Design by JP

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Coëxistentie: Groot Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.