Harmonie Fusion: Abstract Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Harmonie Fusion: Abstract Olieverfschilderij foto 1

Harmonie Fusion: Moderne Abstractie

Omschrijving

"Harmonie Fusion" is een meesterwerk van abstracte schilderkunst, waarin verschillende artistieke stijlen naadloos samensmelten. Dit olieverfschilderij biedt een dynamische compositie van vloeiende en geometrische vormen, doordrenkt met levendige en contrasterende kleuren.

De vloeiende vormen strelen het doek met zachte, organische contouren, suggererend een elegantie en beweging die de ziel beroert. Tegelijkertijd brengen de geometrische vormen structuur en orde in het kunstwerk, met scherpe hoeken en rechte lijnen die een gevoel van stabiliteit en balans bieden.

Het kleurenpalet van "Harmonie Fusion" is een feest van contrasten, variërend van heldere primaire kleuren tot diepe, rijke tinten die diepte en visuele interesse toevoegen aan het geheel. Deze kleuren worden op het doek aangebracht met een mix van dikke, impasto lagen en fijne, bijna waterige uitstrijkingen, waardoor een rijke tactiele ervaring ontstaat die de kijker uitnodigt om het schilderij te verkennen en te ervaren.

"Harmonie Fusion" is niet alleen een schilderij, maar een visuele reis, een symfonie van kleur, vorm en textuur die de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Harmonie Fusion: Abstract Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.