Kosmische Symfonie: Een Abstract Meesterwerk | Kunst voor in huis
Kosmische Symfonie: Een Abstract Meesterwerk foto 1

Kosmische Symfonie olieverfschilderij

Omschrijving

Kosmische Symfonie is een abstract schilderij dat de toeschouwer uitnodigt op een visuele reis naar een universum waar kleur en vorm in harmonie samensmelten. De artistieke penseelstreken en het dynamische kleurenpalet van indigo, lavendel, aquamarijn en goud, vormen samen een kosmisch dans die lijkt te vibreren met een eigen muziek.

Het kunstwerk is een viering van het abstracte, waarbij elk element - of het nu een kleurschakering of een lijn is - een eigen notitie speelt in deze visuele symfonie. De compositorische flow van het schilderij lijkt de beweging van sterren en planeten in een ver sterrenstelsel na te bootsen, waardoor de toeschouwer zich verloren voelt in de diepten van het onbekende en het prachtige.

De textuur van het schilderij, gecreëerd door de gelaagdheid van de verf, voegt een tactiele dimensie toe die de visuele ervaring verrijkt. Als je dichterbij komt, onthullen de dik aangebrachte verfstreken een landschap van emoties en melodische ritmes die resoneren door de stilte van de ruimte.

"Kosmische Symfonie" is niet alleen een schilderij, maar een uitnodiging om de mysteries van het universum te verkennen door de lens van abstractie. Het is een hommage aan de oneindige creatieve expressie, die de toeschouwer achterlaat met een gevoel van ontzag en verwondering.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kosmische Symfonie: Een Abstract Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.