Monochrome Mystiek: Abstract Kunstwerk in Zwart-Wit-Groen | Kunst voor in huis
Monochrome Mystiek: Abstract Kunstwerk in Zwart-Wit-Groen foto 1

Monochrome Mystiek Schilderij

Omschrijving

Het schilderij "Monochrome Mystiek" belichaamt de kracht van beperking door het gebruik van een beperkt kleurenpalet van zwart, wit en groen. Deze kleurbeperking dient echter niet als een beperking, maar eerder als een kans om diepte en complexiteit te verkennen binnen een bepaalde reeks tinten.

Het canvas komt tot leven met dynamische penseelstreken, waarbij elk gebied van zwart en wit wordt doorsneden door strepen of spatten van levendig groen - een kleur die doet denken aan de levenskracht van de natuur te midden van een monochrome wereld.

Het groen fungeert als een brug tussen het diepe, absorberende zwart en het zuivere, verheffende wit, waardoor er een visuele spanning en harmonie ontstaat die de kijker uitnodigt om dieper te kijken en zijn eigen interpretaties en emoties in het kunstwerk te vinden.

"Monochrome Mystiek" is niet zomaar een schilderij; het is een meditatie over contrast, evenwicht en de onverwachte schoonheid die kan ontstaan wanneer beperkingen worden omarmd. Het nodigt de toeschouwer uit om stil te staan, te reflecteren en zich te verliezen in de diepten van zijn abstracte vormen en kleuren.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Monochrome Mystiek: Abstract Kunstwerk in Zwart-Wit-Groen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.