Planetaire Werveling: Abstract Olieverf Kunstwerk | Kunst voor in huis
Planetaire Werveling: Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1

Olieverf Meesterwerk: Planetaire Werveling

Omschrijving

Het schilderij "Planetaire Werveling" is een expressieve weergave van onze aarde in beweging. Dit abstracte olieverfschilderij laat kleurrijke wervelingen en patronen zien, symboliserend de energie en dynamiek van de draaiende planeet.

Het kleurenpalet is zowel intens als harmonieus, waarbij diepe blauwen en groenen worden afgewisseld met schitterende goud- en zilvertinten, wat het gevoel van een aarde in het kosmische licht oproept.

De dikke, textuurrijke verflagen geven het kunstwerk een tactiele diepte, waardoor je bijna de beweging van de aarde kunt voelen. Het schilderij nodigt de kijker uit om na te denken over onze plaats in het universum en de constante beweging en verandering die inherent is aan ons bestaan.

"Planetaire Werveling" is niet alleen een visuele traktatie maar ook een meditatief kunstwerk dat de toeschouwer uitnodigt tot introspectie en verwondering over de wonderen van onze planeet en het universum eromheen.

Design by JP

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Planetaire Werveling: Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.