Schilderij Abstract: 'Zicht op Verborgen Aard | Kunst voor in huis
Schilderij Abstract: 'Zicht op Verborgen Aard foto 1

Olieverf Meesterwerk: 'Zicht op Verborgen Aard

Omschrijving

Het schilderij "Zicht op Verborgen Aard" is een intrigerende artistieke expressie die de grenzen van abstracte kunst verlegt. Centraal staan twee diep doordringende ogen, omlijst door dynamische penseelstreken en levendige kleurschakeringen. Net onder de blik van deze ogen vinden we een nauwkeurig geschilderde varkensneus, die contrasteert met de abstracte achtergrond en tegelijkertijd harmonieert met het totale beeld.

Deze onconventionele combinatie roept vragen op over identiteit, waarneming en de dualiteit van onze aard. De dikke lagen olieverf geven het werk een tastbare diepgang en textuur, waardoor de toeschouwer wordt uitgenodigd om dichterbij te komen en elk detail te onderzoeken.

"Zicht op Verborgen Aard" is niet alleen een visueel genot, maar ook een denkstuk dat de toeschouwer aanzet tot introspectie en overpeinzing. In zijn geheel is dit werk een meesterlijke samensmelting van techniek en thematiek, en dient het als een venster naar zowel de kunstenaar's visie als onze eigen innerlijke reflecties.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schilderij Abstract: 'Zicht op Verborgen Aard foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.