Chromatische Krachtspel: Abstracte Olieverf Kunst | Kunst voor in huis
Chromatische Krachtspel: Abstracte Olieverf Kunst foto 1

Ontdek 'Chromatische Krachtspel': Een Abstract Meesterwerk in Olieverf

Omschrijving

"Chromatische Krachtspel" is een boeiend abstract olieverfschilderij dat de dynamische en expressieve stijl van Franz Kline belichaamt, maar een uniek palet van roze, groen en zwart gebruikt. Dit kunstwerk is een intrigerende fusie van kleur en vorm, waarbij de klassieke abstract-expressionistische stijl een moderne twist krijgt.

De compositie is gewaagd en energiek, met grote, ongestructureerde penseelstreken die de canvas overspannen. Het gebruik van roze biedt een onverwachte zachtheid en diepte, die in contrast staat met de diepte en intensiteit van het zwart. Groene accenten voegen een extra dimensie van frisheid en levendigheid toe, waardoor het schilderij een gevoel van beweging en verandering krijgt.

De techniek van dikke, textuurrijke verflagen is kenmerkend voor de abstract-expressionistische stijl en voegt een tactiele kwaliteit toe aan het schilderij. Dit maakt "Chromatische Krachtspel" niet alleen een visueel, maar ook een fysiek ervaringsrijk kunstwerk.

Dit schilderij is perfect voor liefhebbers van zowel klassieke abstracte kunst als moderne interpretaties. Het is een krachtige en expressieve toevoeging aan elke ruimte, die zowel de essentie van abstract expressionisme vangt als een eigentijdse flair toevoegt. "Chromatische Krachtspel" nodigt de kijker uit om de diepten van emotie en expressie te verkennen die in elke penseelstreek verborgen liggen.

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Chromatische Krachtspel: Abstracte Olieverf Kunst foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.