Circulaire Symfonie: Abstract Olieverf Kunstwerk | Kunst voor in huis
Circulaire Symfonie: Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1

Ontdek 'Circulaire Symfonie': Een Abstract Olieverf Meesterwerk

Omschrijving

"Circulaire Symfonie" is een abstract olieverfschilderij dat de kijker meeneemt op een visuele reis door een wereld van cirkels en abstracte vormen. Dit kunstwerk combineert een diversiteit aan kleuren en texturen om een dynamische, bijna muzikale compositie te creëren, waarbij elke cirkel en vorm samenwerkt om een geheel te vormen dat meer is dan de som der delen.

De achtergrond van het schilderij is een zacht mengsel van pasteltinten die rust en ruimte bieden voor de levendige cirkels en abstracte vormen die daarop dansen. Deze vormen variëren in grootte, kleur en textuur, waardoor een gelaagdheid ontstaat die de kijker uitnodigt om dieper te kijken en de interactie tussen de elementen te ontdekken.

Wat "Circulaire Symfonie" onderscheidt, is het gebruik van olieverf om diepte en textuur te creëren. De dikke toepassing van de verf en de zorgvuldige techniek waarmee de cirkels en vormen zijn aangebracht, geven het kunstwerk een tastbare kwaliteit. De kijker wordt aangemoedigd om niet alleen het schilderij te bekijken, maar ook te voelen, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat die zowel visueel als emotioneel is.

Dit schilderij is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een uitnodiging om na te denken over de cyclische natuur van het leven en de verbindingen tussen verschillende elementen in onze wereld. "Circulaire Symfonie" is een kunstwerk dat blijft boeien en inspireren, elke keer dat je ernaar kijkt.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Circulaire Symfonie: Abstract Olieverf Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.