Pastelkleurige Droom: Abstract Schilderij in Roze, Groen, Geel | Kunst voor in huis
Pastelkleurige Droom: Abstract Schilderij in Roze, Groen, Geel foto 1

Ontdek de Betoverende Wereld van 'Pastelkleurige Droom

Omschrijving

Het abstracte schilderij "Pastelkleurige Droom" nodigt je uit in een serene en tegelijkertijd levendige wereld waar de zachte kleuren roze, groen en geel harmonieus samensmelten. Dit kunstwerk is een viering van kleur en emotie, en geeft de kijker de ruimte om persoonlijke interpretaties en gevoelens te verkennen.

Elke penseelstreek is zorgvuldig aangebracht om een zachte overgang tussen de kleuren te creëren, waarbij de dik aangebrachte verf een tactiele dimensie toevoegt aan het visuele spektakel. Het gebruik van pastelkleuren geeft een dromerige, etherische kwaliteit aan het schilderij, terwijl het geel een vleugje warmte en energie toevoegt.

De abstracte natuur van "Pastelkleurige Droom" staat open voor meerdere interpretaties, waardoor elk bekijken een nieuwe ontdekking en een persoonlijke reis wordt. Dit kunstwerk is niet alleen een esthetisch aangename toevoeging aan elke ruimte, maar ook een uitnodiging om stil te staan bij de emotionele kracht en de kalmerende schoonheid van kleur. Elk deel van dit schilderij ademt een sfeer van contemplatieve rust uit, en nodigt de kijker uit om dieper te graven in de eigen verbeeldingskracht.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Pastelkleurige Droom: Abstract Schilderij in Roze, Groen, Geel foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.