Kleurrijk Kabaal: Abstract Schilderij in Felle Kleuren | Kunst voor in huis
Kleurrijk Kabaal: Abstract Schilderij in Felle Kleuren foto 1

Ontdek de Betovering van Felle Kleuren in 'Kleurrijk Kabaal

Omschrijving

Kleurrijk Kabaal" is een expressief abstract schilderij dat de kijker meevoert op een visuele reis door een zee van felle kleuren. Het kunstwerk viert de kracht en schoonheid van kleur, en elke penseelstreek is een uiting van emotie en beweging. Het kleurenpalet is intens en levendig, met felle tinten rood, blauw, geel en groen die op het canvas dansen en in elkaar overvloeien.

De compositie is dynamisch en elke kleurvlek lijkt een eigen leven te leiden, waardoor een harmonieus maar tegelijkertijd chaotisch geheel ontstaat. De dikke lagen verf voegen textuur en diepte toe aan het schilderij, en nodigen de kijker uit om de nuances en details van dichtbij te verkennen.

Dit kunstwerk is niet slechts een visueel spektakel, maar ook een reflectie van de complexiteit en schoonheid van emoties. "Kleurrijk Kabaal" is een schilderij dat ongetwijfeld de aandacht trekt en een statement maakt in elke ruimte waar het wordt tentoongesteld. Het is een uitnodiging om de wereld te ervaren door een lens van kleur en abstractie, en om jezelf te verliezen in de wonderen van creatieve expressie.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurrijk Kabaal: Abstract Schilderij in Felle Kleuren foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.