Circulaire Mystiek: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Circulaire Mystiek: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

Ontdek de Diepte van 'Circulaire Mystiek': Een Abstract Olieverfschilderij

Omschrijving

"Circulaire Mystiek" is een intrigerend abstract olieverfschilderij dat een etherisch spel van kleur en vorm verkent. Dit kunstwerk is een diepgaande uitdrukking van emotie en techniek, waarbij het palet van blauw, zwart en wit een kalmerende maar krachtige atmosfeer schept.

De rondjes op het doek vormen een centraal thema en zijn met opzettelijke zorg en nauwkeurigheid geschilderd. Ze lijken te dansen en te bewegen op het ritme van verborgen muziek, en creëren een gevoel van beweging en ritme dat de kijker uitnodigt om dieper in het schilderij te duiken.

De dik aangebrachte olieverf voegt een tactiele dimensie toe aan het visuele spektakel, waardoor het schilderij een rijke textuur krijgt die bijna tastbaar is. De gelaagdheid van de kleuren en de abstracte interpretatie van vorm en ruimte resulteren in een kunstwerk dat zowel visueel als emotioneel aantrekkelijk is.

"Circulaire Mystiek" is niet zomaar een schilderij, maar een venster naar een andere wereld waarin de kijker wordt uitgenodigd om te verdwalen en te reflecteren. De esthetische schoonheid en het artistieke vakmanschap maken het tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Circulaire Mystiek: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.