Fluisterende Cirkel: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Fluisterende Cirkel: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

Ontdek de Diepte van 'Fluisterende Cirkel

Omschrijving

"Fluisterende Cirkel" staat als een krachtig abstract kunstwerk dat emotie en mysterie oproept door het gebruik van intensieve kleuren en texturen. Dit olieverf schilderij is een toonbeeld van abstracte expressie, waarbij dikke, rijke lagen verf zijn gebruikt om een diepe, tastbare sensatie te creëren. Het kleurenschema bestaat uit diepe tinten rood, contrastrijke zwarten, en aardse bruinen, die samen een visueel aantrekkelijk palet vormen.

Centraal in dit abstracte werk staat een intrigerende ronding, geschilderd met zulke passie dat het lijkt alsof het van het canvas afspat. Deze ronding dient als het kloppende hart van het schilderij, een focuspunt dat de kijker uitnodigt om dieper in te zoomen en de persoonlijke connectie met het kunstwerk te verkennen. Het is zowel een poort als een raadsel, omgeven door de dynamische en emotionele lading van de kleuren en texturen eromheen.

"Fluisterende Cirkel" is niet alleen een visueel spektakel; het is een dialoog met de kijker, een uitnodiging om te luisteren naar de subtiele fluisteringen van kleur en vorm die resoneren met de innerlijke gevoelens en gedachten van elke toeschouwer. Dit schilderij is een verbeelding van de cyclische aard van emoties en het universum zelf, gevat in de abstracte schoonheid van olieverf.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Fluisterende Cirkel: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.