Kosmische Contrasten: Abstract Olieverf in Zwart, Blauw, Geel, Rood | Kunst voor in huis
Kosmische Contrasten: Abstract Olieverf in Zwart, Blauw, Geel, Rood foto 1

Ontdek de Diepte van 'Kosmische Contrasten

Omschrijving

Kosmische Contrasten" is een abstract olieverfschilderij dat de kijker meeneemt op een visuele reis door het universum van kleur en emotie. Het kunstwerk maakt gebruik van een krachtig kleurenpalet bestaande uit diepzwart, hemelsblauw, zonnegeel, en vurig rood. Deze kleuren zijn niet willekeurig gekozen; ze vertegenwoordigen de elementaire krachten van de natuur en de kosmos.

Het zwart staat voor de oneindige diepten van het universum, een canvas waarop de overige kleuren tot leven komen. Blauw reflecteert de sereniteit en wijsheid van de kosmische oceanen, terwijl geel de levensgevende energie van de zon symboliseert. Rood, de kleur van passie en dynamiek, brengt een vurige intensiteit in het spel dat de kijker niet onberoerd laat.

De manier waarop de kleuren in elkaar overlopen en contrasteren, creëert een levendige dynamiek die zowel energie als harmonie uitstraalt. De dikke, textuurrijke toepassing van de olieverf voegt een tastbare dimensie toe aan het schilderij, waardoor de kijker bijna de vibratie van de kleuren kan voelen.

"Kosmische Contrasten" is meer dan een schilderij; het is een ervaring die de kijker uitnodigt om verder te kijken dan het oppervlak en te reflecteren op de diepere betekenissen en emoties die de kleuren oproepen. Dit kunstwerk is een perfecte aanvulling voor elke ruimte die verrijkt kan worden met een stukje kosmische schoonheid en filosofische diepgang.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kosmische Contrasten: Abstract Olieverf in Zwart, Blauw, Geel, Rood foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.