Kandinsky's Kleurendans: Olieverf Explosie in Hoogkant | Kunst voor in huis
Kandinsky's Kleurendans: Olieverf Explosie in Hoogkant foto 1

Ontdek de Kleurrijke Wereld van 'Kandinsky's Kleurendans

Omschrijving

"Kandinsky's Kleurendans" is een meesterlijk olieverfschilderij dat hulde brengt aan de baanbrekende stijl van Wassily Kandinsky. Dit kunstwerk, uitgevoerd in een opvallend hoogkant formaat, biedt een frisse kijk op abstracte kunst door een explosie van kleuren die de kijker meeneemt op een visuele reis.

Geïnspireerd door Kandinsky's liefde voor kleur en zijn theorie dat kleuren direct invloed hebben op de ziel, maakt "Kandinsky's Kleurendans" gebruik van een levendig en dynamisch kleurenpalet. Van diep verzadigd rood tot schitterend ultramarijnblauw, elke penseelstreek en kleurnuance is zorgvuldig gekozen om emotie en beweging uit te drukken.

De compositie speelt met vormen en lijnen, waarbij abstracte geometrische figuren en vloeiende, organische vormen naast elkaar bestaan in harmonie en contrast. Deze elementen dansen over het canvas, geleid door de ritmische dynamiek van kleur en licht, waardoor een diepgaand visueel spektakel ontstaat dat de toeschouwer uitnodigt om verder te kijken dan het oppervlak.

"Kandinsky's Kleurendans" is niet alleen een eerbetoon aan een van de grootmeesters van de abstracte kunst, maar staat ook op zichzelf als een krachtig, hedendaags werk dat de tijdloze invloed van kleur en vorm in de beeldende kunst verkent. Het is een must-see voor liefhebbers van abstracte kunst en voor iedereen die geïnspireerd wil worden door de pure kracht van kleur.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kandinsky's Kleurendans: Olieverf Explosie in Hoogkant foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.