Purperen Stilte: Abstract Modern Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Purperen Stilte: Abstract Modern Olieverfschilderij foto 1

Ontdek de 'Purperen Stilte' in Modern Abstract Olieverf

Omschrijving

"Purperen Stilte" is een modern abstract olieverfschilderij dat de kracht en subtiliteit van minimale kleuren omarmt. In dit kunstwerk vloeien zwart en wit naadloos in elkaar over, onderbroken door krachtige streken van diep paars. Deze kleurencombinatie creëert een visueel aantrekkelijke spanning en een onmiskenbare diepte.

De zwart-witte achtergrond symboliseert de dualiteit van het leven - licht en donker, begin en einde, stilte en geluid. Het paars, dat strategisch en met gevoel is aangebracht, doorbreekt deze dualiteit met een kleur die traditioneel geassocieerd wordt met wijsheid, creativiteit en mysterie. Deze keuze voegt een laag van complexiteit en intrige toe aan het schilderij.

Het gebruik van olieverf draagt bij aan de tactiele kwaliteit van het werk. De textuur van de verf, zichtbaar in de kwaststreken en de manier waarop het licht op het canvas valt, verhoogt de emotionele impact. Het schilderij nodigt de kijker uit om dieper te kijken, voorbij de oppervlakte, om de emotionele resonanties die de kleuren en vormen oproepen, te ontdekken.

"Purperen Stilte" is niet alleen een kunstwerk; het is een meditatie, een stil moment gevangen in kleur en vorm. Het daagt de kijker uit om de stilte tussen de noten, de ruimte tussen contrasten te verkennen, en biedt een moment van bezinning in de hedendaagse hectische wereld.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Purperen Stilte: Abstract Modern Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.