Geometrische Symfonie: Kleurrijk Abstract Werk | Kunst voor in huis
Geometrische Symfonie: Kleurrijk Abstract Werk foto 1

Ontdek Geometrische Symfonie: Een Kleurrijk Abstract Meesterwerk

Omschrijving

"Geometrische Symfonie" is een abstract, modern olieverfschilderij dat het oog prikkelt met zijn heldere en levendige geometrische vormen. Dit kunstwerk, gecreëerd door de innovatieve kunstenaar JP, gebruikt een krachtig palet van verzadigde kleuren om een reeks van overlappende en naast elkaar geplaatste blokken te vormen.

Elke geometrische blok is zorgvuldig gepositioneerd om een harmonieuze balans tussen vorm, ruimte en kleur te bereiken. De rijke textuur van de olieverf voegt diepte en een tastbare dimensie toe aan het schilderij, waardoor het van het canvas lijkt te springen en een dynamische interactie met het licht ontstaat.

Het kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar daagt ook de perceptie van de kijker uit en nodigt uit tot een dieper begrip van de complexiteit achter eenvoudige vormen. "Geometrische Symfonie" is een uitstekende aanvulling op elke moderne kunstcollectie en biedt een frisse kijk op de abstracte kunst. Perfect voor zowel de kunstliefhebber thuis als in een professionele galerieomgeving.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Geometrische Symfonie: Kleurrijk Abstract Werk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.