Emotioneel Spectrum: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Emotioneel Spectrum: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

Ontdek het 'Emotioneel Spectrum': Abstracte Kunst in Olieverf

Omschrijving

Het schilderij "Emotioneel Spectrum" is een visueel krachtig kunstwerk dat de grenzen van kleur en vorm verkent. In dit olieverfschilderij worden zwart en wit gebruikt als basis voor contrast, terwijl de tinten rood en roze worden geïntroduceerd om warmte, passie en subtiliteit toe te voegen.

De dynamiek tussen de vier kleuren vertegenwoordigt een scala aan emoties, van diepe introspectie tot vurige passie. De golvende vormen en patronen lijken voortdurend in beweging, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om steeds opnieuw naar het kunstwerk te kijken en telkens iets nieuws te ontdekken.

Dankzij de abstracte aard kunnen toeschouwers hun eigen betekenis en interpretatie aan het schilderij geven, waardoor het een persoonlijk en meeslepend kunstwerk wordt. "Emotioneel Spectrum" is niet alleen een weergave van kleur, maar ook een diepgaande reflectie op het spectrum van menselijke emoties, vastgelegd in de tijdloze schoonheid van olieverf.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Emotioneel Spectrum: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.