Kandinsky's Kleurensymfonie: Olieverf Kleurexplosie | Kunst voor in huis
Kandinsky's Kleurensymfonie: Olieverf Kleurexplosie foto 1

Ontdek Kandinsky's Kleurensymfonie in Olieverf

Omschrijving

"Kandinsky's Kleurensymfonie" is een levendig eerbetoon aan de baanbrekende abstracte stijl van Wassily Kandinsky, opnieuw geïnterpreteerd in de rijke en textuurvolle medium van olieverf. Dit kunstwerk is een explosie van kleur, waarbij de blending style techniek wordt gebruikt om een dynamisch en harmonieus geheel te creëren dat de zintuigen prikkelt.

In dit schilderij zijn de kleuren niet zomaar aangebracht; ze vloeien in elkaar over en creëren vibrerende energie en beweging die de kijker meevoert. Elke penseelstreek en kleurovergang vertelt een verhaal, van diepe indigo's en kalme blauwen tot vurige roden en zonnige geeltinten, waardoor een abstract landschap ontstaat dat zowel de geest als de ziel aanspreekt.

"Kandinsky's Kleurensymfonie" is niet alleen een visueel feest; het is een ode aan de vrijheid van expressie in de kunst, waarbij de grenzen tussen kleuren vervagen en samensmelten tot een symfonie van visuele muziek. Dit schilderij nodigt de kijker uit om de diepere betekenis achter de abstracte composities te ontdekken en zelf de emotionele resonantie van elke kleur te ervaren.

Dit kunstwerk is perfect voor liefhebbers van zowel Kandinsky als moderne kunst, en biedt een uniek perspectief op de kracht van kleur en vorm in het creëren van diepe emotionele en esthetische ervaringen. "Kandinsky's Kleurensymfonie" is een must-have voor elke verzamelaar die de schoonheid en complexiteit van abstracte olieverfschilderijen op waarde schat.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kandinsky's Kleurensymfonie: Olieverf Kleurexplosie foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.