Kleurenexplosie Canvas: Modern Abstract Meesterwerk | Kunst voor in huis
Kleurenexplosie Canvas: Modern Abstract Meesterwerk foto 1

Ontdek 'Kleurenexplosie Canvas': Een Abstract Meesterwerk

Omschrijving

Het schilderij "Kleurenexplosie Canvas" van ontwerper JP is een indrukwekkend staaltje van moderne abstracte kunst, perfect voor een hedendaagse setting. Dit grootformaat kunstwerk, uitgevoerd in olieverf op canvas, domineert de ruimte waarin het zich bevindt met een dynamische uitbarsting van kleuren.

Van diep verzadigde blauwen en levendige rode tinten tot zachte pastelkleuren, elke penseelstreek draagt bij aan een visueel spektakel dat de toeschouwer uitnodigt voor een diepere beschouwing. Het kunstwerk is gespannen op een groot doek en hangt aan de muur in een minimalistisch ingerichte kamer met een zwarte fauteuil en een houten bijzettafeltje, wat het abstracte ontwerp versterkt en de kleuren laat spatten tegen de neutrale achtergrond.

"Kleurenexplosie Canvas" is niet alleen een decoratief stuk, het is een gespreksstarter en een bron van inspiratie, ontworpen om de verbeelding te prikkelen en emoties op te roepen. Elk element, van de samenstelling tot de kleurkeuzes, is zorgvuldig overwogen om een unieke artistieke ervaring te creëren die blijvende indruk maakt.

Met of zonder lijst te bestellen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurenexplosie Canvas: Modern Abstract Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.