Kleurensymfonie: Abstract Olieverf Schilderij | Kunst voor in huis
Kleurensymfonie: Abstract Olieverf Schilderij foto 1

Ontdek 'Kleurensymfonie': Een Explosie van Kleur

Omschrijving

"Kleurensymfonie" is een abstract olieverfschilderij dat uitblinkt in de kracht van kleur en textuur. Ontworpen door JP, is dit kunstwerk een visueel feest van geel, rood, blauw, en subtiele tinten grijs. De kleuren zijn niet zomaar aangebracht, maar met een diepe intensiteit en in dikke lagen, waardoor het canvas bijna tot leven komt.

De compositie speelt met de dynamiek tussen de warme tonen van geel en rood en het kalmerende effect van blauw en grijs. Dit zorgt voor een boeiende balans die de kijker uitnodigt om dieper in het schilderij te duiken en de emotionele resonanties die de kleuren opwekken te verkennen.

Elke penseelstreek in "Kleurensymfonie" is doordacht en draagt bij aan de algehele textuur van het werk, waardoor een driedimensionaal effect ontstaat dat de kijker uitdaagt om niet alleen te kijken, maar ook te voelen. Dit schilderij is niet alleen een kunstwerk, maar een tactiele ervaring die de zintuigen prikkelt.

Perfect voor een modern interieur dat een statement wil maken, "Kleurensymfonie" brengt een splash van kleur en energie in elke ruimte. Het is een ultieme uiting van de passie van de designer JP voor levendige abstractie en een must-have voor liefhebbers van moderne kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurensymfonie: Abstract Olieverf Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.