Sferische Symfonie: Kleurrijk Abstract Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Sferische Symfonie: Kleurrijk Abstract Olieverfschilderij foto 1

Ontdek 'Sferische Symfonie': Een Explosie van Kleur

Omschrijving

Het schilderij "Sferische Symfonie" is een abstract meesterwerk, gecreëerd met olieverf op doek. Centraal in dit kunstwerk staat een intrigerende bolvorm, die een dans van kleuren en vormen tentoonstelt. De bol lijkt bijna in beweging door de dynamische penseelstreken en de levendige kleurcontrasten.

De kleuren geel, groen en rood zijn harmonieus maar ook contrastrijk samengevoegd. Het heldere geel symboliseert licht en energie, het diepe groen vertegenwoordigt groei en harmonie, en het intense rood brengt passie en kracht tot uitdrukking. Samen creëren ze een visueel boeiende en emotioneel geladen compositie.

Dit schilderij is niet alleen een feest voor het oog, maar ook een uitnodiging om dieper te kijken. De abstracte vorm van de bol en de manier waarop de kleuren met elkaar vermengen, roepen vragen op over hun interactie en betekenis. Elke kijker kan hierin zijn eigen interpretatie en emoties vinden.

"Sferische Symfonie" is een kunstwerk dat abstracte kunst en kleurenpsychologie samenbrengt. Het is ideaal voor diegenen die hun ruimte willen verrijken met een stuk dat zowel visueel aantrekkelijk is als tot nadenken stemt. Het schilderij biedt een unieke visuele ervaring die de kracht van kleur en vorm benadrukt.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Sferische Symfonie: Kleurrijk Abstract Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.