Urban Abstractie: Een Abstract Stadsgezicht Schilderij | Kunst voor in huis
Urban Abstractie: Een Abstract Stadsgezicht Schilderij foto 1

Ontdek 'Urban Abstractie': Een Abstracte Weergave van Stedelijke Dynamiek

Omschrijving

"Urban Abstractie" is een intrigerend kunstwerk dat de levendige en altijd veranderende aard van het stedelijk landschap verkent. Met een samenspel van abstracte vormen en een spectrum aan kleuren, roept dit schilderij de drukte en energie op van een stad in beweging.

Het kunstwerk gebruikt een mix van geometrische en vloeiende lijnen om een visueel complex en toch harmonieus stadsgezicht te creëren. De verschillende tinten blauw, grijs en rood symboliseren de diversiteit en de constant pulserende energie die inherent is aan een stadsomgeving.

Elke penseelstreek in "Urban Abstractie" lijkt een eigen verhaal te vertellen, waardoor de toeschouwer wordt uitgenodigd om dieper te kijken en zijn eigen interpretaties en emoties te verkennen. De textuur van het schilderij, verrijkt door de gelaagdheid van de verf, voegt een tastbare dimensie toe die de visuele ervaring versterkt.

Dit abstracte stadsgezicht nodigt uit tot een dieper begrip van zowel de fysieke als de emotionele complexiteit van stedelijke omgevingen. "Urban Abstractie" is meer dan een schilderij, het is een venster naar de ziel van de stad, gevat in de vorm van abstracte kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Urban Abstractie: Een Abstract Stadsgezicht Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.