Verborgen Diepten: Abstract Portret in Olieverf | Kunst voor in huis
Verborgen Diepten: Abstract Portret in Olieverf foto 1

Ontdek 'Verborgen Diepten' - Een Meesterwerk in Olieverf

Omschrijving

"Verborgen Diepten" is een intrigerend abstract olieverfschilderij dat de complexiteit en diepte van de vrouwelijke ziel uitbeeldt. Ontworpen door 'designer jp' en vakkundig tot leven gewekt door een geselecteerde kunstschilder, combineert dit kunstwerk subtiele nuances van teal en bruin in een dans van kleur en textuur.

Dit portret nodigt de kijker uit om dieper te kijken dan het oppervlak, om de emoties en verhalen verborgen in elke penseelstreek te verkennen. De gebruikte kleuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar hebben ook symbolische betekenis, waarbij teal staat voor rust en spirituele groei en bruin voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Elk element van "Verborgen Diepten" is zorgvuldig overwogen om een visuele en emotionele impact te creëren, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie. Dit schilderij is niet alleen een lust voor het oog maar ook een uitnodiging voor introspectie en persoonlijke ontdekking.

 

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Verborgen Diepten: Abstract Portret in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.